Jordi Robirosa signarà el seu tercer llibre, “Apostoflant!”, durant la Diada de Sant Jordi abril 21, 2016 – Publicado en: Notas de prensa – Etiquetas: , ,

Barcelona, 21 d’abril de 2016. El periodista de TV3 Jordi Robirosa signarà el pròxim dissabte 23 d’abril el seu nou llibre, “Apostoflant! Crònica d’una vida dedicada al periodisme” a diversos stands del centre de Barcelona, segons ha confirmat la seva editorial, DQ.

El famós periodista esportiu dedicarà el seu llibre, al matí, a les llibreries Alibri i Universitària, i a la tarda en signarà exemplars a l’stand d’Abacus a Plaça Catalunya.

“Apostoflant!” és el llibre més personal de Jordi Robirosa. Després de “Basquetmania” i “A prop de les estrelles de l’NBA”, el periodista esportiu s’ha posat a les mans de la jove editorial DQ per tirar endavant aquest projecte. El resultat és “un llibre de periodisme farcit d’històries divertides, interessants i colpidores”, segons l’autor.

Amb aquest llibre coneixem el vessant més humà de Jordi Robirosa i veiem què hi ha darrere del periodista que fa més de 30 anys va entrar en les nostres vides mitjançant el televisor. “Apostoflant!” és la història d’una vocació i d’una trajectòria dedicada al món del periodisme. Diferentment dels dos llibres publicats anteriorment, en aquest, Jordi Robirosa no només parla de bàsquet, sinó que ho fa d’esports i situacions molt diverses.

En «Apostoflant!» -títol que fa referència al gal·licisme que ha fet fortuna en les seves transmissions-, l’autor explica moltes històries que segurament agradaran als lectors. La literatura esportiva, tan poc valorada en el nostre país, pot estar d’enhorabona.

“Apostoflant” ja és a la venda a llibreries i papereries. El llibre, de 224 pàgines i il·lustrat amb fotos personals i professionals de Jordi Robirosa, té un PVP de 18 euros.

 

SIGNATURES D’“APOSTOFLANT! CRÒNICA D’UNA VIDA DEDICADA AL PERIODISME”, DE JORDI ROBIROSA
Dissabte 23 d’abril de 2016

D’11 a 12 hores: Llibreria Alibri (Rambla Catalunya, 20, entre Gran Via i Diputació)
De 12 a 13 hores: Llibreria Universitària (Rambla Catalunya, 67, entre Aragó i València)
De 18 a 19 hores: Abacus (Plaça Catalunya, al costat de Portal de l’Àngel)
www.apostoflant.com
Més informació: José Óscar Plaza (Tel. 617603982 / info@apostoflant.com)