Jordi Robirosa presenta el seu tercer llibre, “Apostoflant!” abril 11, 2016 – Publicado en: Publicaciones – Etiquetas:

El periodisme és el protagonista d’un llibre farcit d’històries divertides i colpidores

jordi-robirosa-presentacion-apostoflant

Barcelona, 28 d’octubre de 2015. El periodista de TV3 Jordi Robirosa presenta aquest dilluns dia 2 de novembre el seu nou llibre, “Apostoflant! Crònica d’una vida dedicada al periodisme”. A l’acte, que tindrà lloc a les set de la tarda en la Sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel, l’acompanyaran Anna Tarrés, exseleccionadora de l’equip espanyol de natació sincronitzada, i Roger Grimau, excapità del Barça de bàsquet.

“Apostoflant!” és el llibre més personal de Jordi Robirosa. Després de “Basquetmania” i “A prop de les estrelles de l’NBA”, el periodista esportiu s’ha posat a les mans de la jove editorial DQ per tirar endavant aquest projecte. El resultat és “un llibre de periodisme farcit d’històries divertides, interessants i colpidores”, segons l’autor.

Amb aquest llibre coneixerem el vessant més humà de Jordi Robirosa i veurem què hi ha darrere del periodista que fa més de 30 anys va entrar en les nostres vides mitjançant el televisor. “Apostoflant!” és la història d’una vocació i d’una trajectòria dedicada al món del periodisme. Diferentment dels dos llibres publicats anteriorment, en aquest, Jordi Robirosa no només parla de bàsquet, sinó que ho fa d’esports i situacions molt diverses.

En «Apostoflant!» -títol que fa referència al gal·licisme que ha fet fortuna en les seves transmissions-, l’autor explica moltes històries que segurament agradaran als lectors. La literatura esportiva, tan poc valorada en el nostre país, pot estar d’enhorabona.

“Apostoflant” ja és a la venda a El Corte Inglés, FNAC, Casa del Llibre, llibreries i papereries. A més, l’editorial DQ ofereix la possibilitat de comprar el llibre, dedicat per l’autor, a través del web www.apostoflant.com quan surti a la venda, a partir del 2 de novembre. El llibre, de 224 pàgines i il·lustrat amb fotos personals i professionals de Jordi Robirosa, té un PVP de 18 euros.